NISMA të premten niset fuqishem në Viti

E martë, 11 Mars 2014 16:21
  • Printoje
  • Email
  • SHPËRNDAJE

Në njoftimin e dërguar për media nga dega në themelim e sipër e NISMES në Viti thuhet se tubimi themelues do të mbahet në Shtëpinë e Kulturës “Gursel e Bajram Sylejmani” në Viti, të premten, më 14 mars 2014, në orën 17:00. Në këtë tubim do të marrin pjesë edhe drejtuesit kryesorë të NISMA për Kosovën, Fatmir Limaj dhe Jakup Krasniqi. NISMA është e juaja, prandaj ju mirëpresim të gjithëve. 

Në këtë NISMË për të ringjallur shpresën, për të ndërtuar Vitinë dhe Kosovën e ëndrrave tuaja, kemi nevojë për të gjithë dhe jemi të gatshëm t’i bëjmë vend secilit...  përfundon njoftimi për media nga dega e NISMES në Viti.

Vleresoje kete artikull
(5 votes)

Bashkohu në Facebook