5 vite
  • SBASHK-u ultimatum qeverisë: Deri me 10 janar të reflektojnë për rritjen e pagave
  • Kosova përplas Daçiqin me Nikoliqin
  • Ylli Sallahi largohet nga Bayern
  • Liberalizimi në “mëshirën” e Brukselit
  • Ish-deputetët marrin 1, 500 euro pagë
  • Plaçkitje me armë në pompën e benzinës Modeli Petrol në rrugën Viti-Kllokot
  • Mallra me afat të skaduar në qendrat e mëdha tregtare në Viti, raportohen edhe manipulime me çmime
  • 11 shkolla të komunës së Vitisë ndihmohen nga Caritasi zviceran me mjete konkretizimi

 

Qendrore

Sport/Kulturë

Të ndryshme

 

 

Portali VitiaLive fuqizohet nga "Smart Media" Sh.P.K. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, pa miratimin paraprak.